Kiss Norbi ASUS 1

kn white  asus1 


KISS NORBI ÉS AZ ASUS

CÉL A LEGJOBBNAK LENNI A LEGJOBBAK KÖZÖTT
arrows 1FELÉPÍTENI A 

LEGJOBBAT
A versenyzői pályafutásom alatt mindig az volt a célom, hogy a leggyorsabb legyek a versenypályán, a legjobbat hozzam ki magamból és a versenyautóimból. Két Európa-Bajnoki cím után is folyamatosan azon dolgozok, hogy a Tankpool-24 csapatával közösen felépítsem a legjobb versenykamiont. Az ASUS számomra egy példakép, hiszen ők azok, akik az iparágukon belül azonos gondolatok mentén tervezik meg és építik fel a legjobb termékeket.

 

 

 

Kiss Norbi ASUS right
ROG KAMIONLEGJOBB TELJESÍTMÉNY

A PÁLYÁN VAGY A JÁTÉKBAN
Az autóversenyzés meghatározó tényezője a legideálisabb beállításokkal a leggyorsabbnak lenni. Szimulátor világbajnokként a versenykamion brutális teljesítményét érzem Republic of Gamers (ROG) számítógépek mögött, amikor játszom rajtuk. Az elképesztő gyorsaság és a káprázatos grafikai megjelenítés számomra ugyanazt az érzést nyújtja, mintha tényleg a pályán autóversenyznék, ezért az ASUS - ROG és én elválaszthatatlanok vagyunk a versenypályán, legyen az játék vagy valóság.  

 

 


 

Kiss Norbi ASUS bottom2

Informations given by you on this website is for contact you only. It is not stored and is not accessible to third parties.