Norbi-header-2

AZért versenyzel, hogy nyerj!


Ha második vagy, te vagy az első aki veszít!
arrows 1
Kiss Norbi revesz minKISS NORBIAz elmúlt 12 évben megmutatta, hogy a legnagyobb szenvedélye a sebesség és a küzdelem, legyen az szimulátor, formula autó, gokart, túraautó vagy éppen versenykamion. Számára egy a fontos: a győzelem! Norbi pályafutása alatt minden kategóriában és versenyben, amiben elindult, a legjobbak közé küzdötte fel magát, vagy ő lett a legjobb. 2011-ben, amikor csatlakozott az OXXO Racing csapathoz, még csak álom volt a csapat számára az Európa-bajnoki cím, de három év munkájával Norbi megszerezte azt. A 2014-es év volt a legizgalmasabb szezon, és drámai küzdelemmel zárult. Csak az utolsó futamon dőlt el az FIA European Truck Racing Championship bajnoki cím sorsa Norbi javára. 2015-ben sorozatosan felülmúlta minden eddigi teljesítményét, és már két versenyhétvégével az évad befejezése előtt megszerezte, és ezzel megvédte a bajnoki címét. Ő volt az első magyar, aki egy versenyhétvégén, 4 futamon 4 győzelmet szerzett, egy szezonban 19 első hellyel pedig minden idők legeredményesebb kamionversenyzője lett. 2016-ban a Tankpool24 csapatával ötödik lett a bajnokságban, köszönhetően annak is, hogy a szezon folyamán több dobogós helyezést is szerzett, illetve Nogaroban együtt ünnepelhették a csapat első győzelmét. A sikeres szereplésnek az lett a jutalma, hogy első magyar autóversenyzőként kipróbálhatta a Mercedes modern DTM-es versenyautóját is. 2018-ban is a német csapat színeiben indul, és a célja, hogy még előrébb léphessen. Sajnos az utolsó versenyen egy baleset miatt elúszott Norbi dobogós helyezése, de még így is az értékes ötödik helyet szerezte meg. 2020-ban Norbi a Révész Racing  csapahoz igazolt és ismét magyar színekben versenyez. Sajnos a 2020-as pandémiás helyzet nem kedvezett az autó-motorsport rendezvényeknek sem, így a Kamion Európa-bajnokságban a tervezett 8 versenyhétvégéből  összesen 2 helyszínen tudták megrendezni a futamokat. Ebben az évben elindult az  ETRC DIGITAL RACING CHALLENGE  amelyet Norbi fölényesen megnyert. 2020-as  versenysoroztaban  nem hirdetttek bajnokot, azonban Norbi  a  hét megrendezett futam után a bajnoskság élén végzett.Kiss-Norbi-DTM-Hungaroring-2016-12
EREDMÉNYEK2005   Mobil 1 Opel Astra Kupa, 4 győzelem, 5. helyezés, Az Év Újonca

2006  Shell V-Power Renault Clio Kupa bajnoka, 10 győzelem,
Az Év Gyorsasági Autóversenyzője

2007  Magyar SEAT León Szuperkupa bajnoka, nyolc győzelem,
Porsche Mobil 1 Supercup futamán 16. helyezés

2008  SEAT León Szuperkupa bajnoka, 4 győzelem, 4 második hely, 1 harmadik hely

2009  Genex Suzuki Swift Kupa bajnoka, 8 győzelem, 1 harmadik hely,
Együléses forma autók (E csoport) bajnokságában 2. helyezés,
Formula Renault csoport bajnoka

2010  Spanyol SEAT León Supercopa 6. helyezés

2011  FIA European Truck Racing Championship 2011 - 12.helyezés
2012  FIA European Truck Racing Championship 2012 - 10.helyezés

2013  FIA European Truck Racing Championship 2013 - 4.helyezés

2014  FIA European Truck Racing Championship 2014 - 1.helyezés - bajnok

2015  FIA European Truck Racing Championship 2015 - 1.helyezés - bajnok

2016   A Tankpool24 Racing csapattal aki mindig sereghajtó volt, egy
nagyon sikeres évet zártunk, az EB 5. helyét sikerült megszerezni.

2017   FIA European Truck Racing Championship 2017 - 3.helyezés - bronzérem

2018  FIA European Truck Racing Championship 2018 - 5.helyezés

2019   FIA European Truck Racing Championship 2019 - 6.helyezés

2020   FIA European Truck Racing Championship - nem hirdettek
bajnokot, de a legmagasabb pontszámmal ez első helyen zárta az évet

 

 

16

év versenyzés

2

Európa-Bajnoki cím

1

Európa-Bajnoki bronz

162

kupa

 

 

f1 kn

F1Kommentátor lenni a Forma 1 -es futamokon sokszor nagyobb kihívás mint  egy versenyautóban vesrenyezni. Az élő adást rengeteg felkészülés előzi meg, mivel naprakészen kell lenni a futam összes apró technikai részletével. 


KN simulator

E-SPORT A KEZDETEKTŐLAz autóversenyző pályafutásom azzal kezdődött, hogy 2004-ben szimulátor világbajnok lettem. Az e-sport aktív résztvevője vagyok hol játékosként, hol játék fejlesztőként.  2020 -ban megnyertem a  ETRC DIGITAL RACING CHALLENGE bajnokságot.


KN macs 2

VELÜK A MINDENNAPOKBANEgy hatalmas felelősség, mert nem csak aktivistaként veszek részt az állatok védelmében, hanem a napjaim szerves része is. 

Több macskánk van és büszke vagyok, hogy sok kis cicát hozunk ki a menhelyről és találunk nekik gazdikat.


A Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagjaként olyan cicákon segítünk, akik az élőhelyeiken veszélyben vannak, betegek, vagy balesetet szenvedtek. Fontos cél, hogy a cicákat meggyógyítsuk, ápoljuk, és gondos gazdákhoz örökbe adjuk. Úgy gondolom, hogy az együttműködésünk révén megismerhetik rajongóim az alapítványt.

        macskaarva-szines-logo


Informations given by you on this website is for contact you only. It is not stored and is not accessible to third parties.