HTF Kiss Norbi header2

 

 

 

 

2017-BEN ISMÉT 
Kamion EB és Fesztivál a Hungaroringen

arrows 1ITTHON

VERSENYEZNI
Nagyon köszönöm, hogy a HTF idén már harmadszorra hozza el Magyarországra a kamionversenyt. Számomra itthon versenyezni a legnagyobb öröm és kihívás. A HTF jól felkészült szakmai stábja garantálja a versenyek tökéletes szervezését, lebonyolítását. A HTF feladata összetett, mivel a kamion verseny mellett több rangos betétfutamot, valamint 2 napon keresztül reggeltől estig egy komplex programot is kell biztosítani a látogatók számára. Nagyon sokat köszönhetek nekik abban, hogy minden évben a Hungaroringen itthon, hazai közönség előtt versenyezhetek.

 

 

 

HTF Kiss Norbi hun
HA MÉG NEM LÁTTAD ÉLŐBEN, 

AKKOR EZT NE HAGYD KI! 
Kétszeres Truck Race Európa-bajnokként büszke vagyok hogya a HTF- el közösen dolgozhatok, mert szinte “német precizitással” pontos és jól szervezett versenyt rendeznek a Hungaroringen. Feladatunk, hogy Magyarországon a kamion versenyzésnek több mint 25 éves hagyományait ujjá élesszük. Egész évben sokat dolgozunk azon, hogy minél többen megismerjék a TRUCK RACING-et és kedvet kapjanak kilátogatni a magyarországi futamra. Azt látom, hogy a pálya minden szegletében professzionális munkát végeznek, mivel fantasztikus betétfutamok mellett játékokkal, felejthetetlen programokkal  teszik színesebbé a hétvégét  kicsiknek és nagyoknak egyaránt.  

 


TRUCK RACE 

ahol közel 25.000 LE , 78.000 Nm, 80 t  egyszerre a pályán

 

 

round-done-button

2 x 2  db
Truck Race futam 
round-done-button

2 x 2 db
Truck Race időmérő 
round-done-button

2 db Truck Race
szabadedzés
round-done-button

látogatás a
boxutcába 
round-done-button

felejthetetlen élményt nyújtó betétfutamok
round-done-button

több mint 100 program  versenypályán kívül

 NÉZZÉTEK MEG MILYEN ÉLMÉNYBEN LESZ RÉSZETEK

  youtube 1  HUNGARORING 2016

 

 


 

HTF KN

Informations given by you on this website is for contact you only. It is not stored and is not accessible to third parties.