tankpool team
tankpool24-team

Tankpool24 RacingA Tankpool24 Racing csapat nyolc éve van jelen a kamionos Európa-bajnokságban. A csapat mindvégig a Merecedes márka mellett kötelezte el magát. Hosszú évekig sereghajtóként ért célba a futamokon és végzett bajnokságban. 2016-tól versenyzek a csapatnál és közös munkánk eredménye, hogy 2016-ban 5. helyezést értünk el, 2017-ben sikerült az Európa-bajnokságon a 3. helyet megszereznünk. Sokat dolgozunk a versenykamion, hogy megbízható legyen, fejlesztjük a futóművet, fékeket és természetesen megpróbálunk a legtöbbet kihozni a motorból is.

TOVÁBB
kn-csapat-marti

MártiKorábban nem nagyon érdekeltek a technikai sportok, a családommal egyedül a Forma–1-et követtük, ám amióta megismertem Norbit, tökéletesen képbe kerültem a többi szakágban is. A fotózás hobbinak indult, hogy elfoglaljam magam a versenyhétvégék üresjárataiban, de idővel egyre jobban belejöttem, így elkezdtük használni a képeimet a híranyagokban. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy tőlem jobban senki sem ismeri és minden elkapott pillanat célja, hogy megpróbálom a legjobban visszaadni Norbit mint versenyző.


kn-csapat-woims


WOIMSA WOIMS feladat az volt, hogy felépítse Kiss Norbi mögé azt a rendszert, ami automatizáltan szolgálja ki a rajongókat, a média partnereket és a támogatókat. 10 versenyhétvége, számos rendezvény és megjelenés, amely rengeteg információt generál. Fontos, hogy egy versenyhétvégén 2 időmérő edzés, 4 futam van, amelyről a futamok között, és a végén is, szükséges kommunikálni a szurkolókkal. A feladatot nehezíti, hogy Norbi német csapathoz szerződött és mindkét nyelvterület számára biztosítani kell az információkat. Friss információk a weblapon, friss hírek a médiának, értékes megjelenés a támogatóknak egyszerre szinte lehetetlen. A WOIMS lépésről lépésre felépített egy weblap rendszert, amely több ponton automatizáltan működik. A hétköznapokban tájékoztatást ad mindenki számára, de a versenyhétvége előtt többnyire automatizáltan átalakul egy mini motorsport csatornára a weboldalam, hogy a versenyek közben is friss információval lásson el mindenkit. Az intelligens weblapba épített automatizált funkciók segítenek abban, hogy a hétvégén a versenyre tudjak koncentrálni és közben mindenki minden információt megtudjon. Fontos cél volt, hogy egy rendszerben legyen minden és ne kelljen több rendszerben dolgozni, mivel itt erre nincs idő.


WOIMS-ról

Informations given by you on this website is for contact you only. It is not stored and is not accessible to third parties.