Kiss Norbi a Pappas Auto
AMG márkanagykövete

AMG Kiss Norbi Pappas 1c
 
 
AMG Kiss Norbi Pappas logok
 
 

A Pappas Auto Magyarország Kft. 2016. augusztusában támogatói megállapodás keretében rögzítette együttműködését Kiss Norbival, melynek értelmében a vállalat részt vállal a sportoló támogatásában.

AMG Kiss Norbi Pappas 2

Legfontosabb számadatok az autómról, a Mercedes-Benz CLA 45 AMG-ről


A 381 LE maximális teljesítmény és 450 newtonméteres legmagasabb forgatónyomaték a 2,0 literes AMG turbómotort a világ legerősebb szériamotorjává avatja. A nagy teljesítmény és a 4MATIC kombinációja a legmagasabb szintű menetdinamikáról gondoskodnak, új mércét állítva fel ezzel a versenypiacon. Példa erre a jármű nulláról százra való 4,1 másodperc alatti gyorsulása a 250 km/h csúcssebesség mellett.

“AMG márkanagykövetként olyan feladataim vannak, amelyeket nagyon kedvelek, mert izgalmasak és érdekesek. A legtöbb esetben rendezvényeken képviselem a márkát és ezeknek a különleges autóknak a tudását mutatom meg a Pappas Auto ügyfeleinek. Sok esetben olyan ritka és különleges autókról van szó, amelyet csak utasként próbálhatnak ki az említett ügyfelek és érdeklődők – ekkor jövök én és igyekszem bemutatni, miről szól az AMG életérzés.”

 

– Kiss NorbiTovább a Pappas Auto weboldalára

 
 
 
 
AMG-line

    GALÉRIA

 
 
 
 
 
 

Informations given by you on this website is for contact you only. It is not stored and is not accessible to third parties.